Betrouwbaar en snel

Zeker zink

Thermisch verzinken, uw verzekeringspolis tegen corrosie

In het Zeker Zink Manifest van Zinkinfo Benelux is vastgelegd welke zekerheden thermisch verzinken u biedt:

1. THERMISCH VERZINKEN, DAT IS MEER DAN 150 JAAR STABILITEIT

Niets biedt meer zekerheid dan een ‘natuurlijke bescherming’. Al meer dan 150 jaar bewijst dit natuurlijke huwelijk tussen staal en zink dat er geen betere manier is om staal te beschermen tegen corrosie. Zo zorgt Rotocoat voor een duurzaam en stabiel resultaat.

2. WHAT YOU SEE IS WHAT YOU GET

Niets biedt meer zekerheid dan een ‘eerlijk systeem’. Bij thermisch verzinken is direct zichtbaar of het materiaal goed of slecht verzinkt is, er zijn geen verborgen gebreken. Eerlijkheid duurt letterlijk het langst.

3. KLASSE E / KLASSE F & GESTANDAARDISEERDE DIALOOG

Niets biedt meer zekerheid dan ‘voldoen aan de verwachting’. Een goede dialoog tussen opdrachtgever, uitvoerder en verzinkerij is cruciaal. Onder andere de keuze tussen Klasse E (esthetisch) of Klasse F (functioneel) stimuleert de communicatie tussen de verschillende partijen. Zo kan Rotocoat het verwachtingspatroon en eindresultaat beter op elkaar kan afstemmen. Dit biedt zekerheid in plaats van misverstanden achteraf.

4. GARANTIE

Niets biedt meer zekerheid dan ’30 jaar garantie’. Wat een geruststelling, 30 jaar onderhoudsvrij en zorgeloos kunnen rekenen op onze garantie. Vanaf 1 juni 2019 biedt Rotocoat, al naargelang het product en de toepassing, tot 30 jaar garantie op verzinkwerk binnen de Benelux.

5. RIJKE TRADITIE

Niets biedt meer zekerheid dan een ‘rijke traditie’. Net als Rotocoat, zijn bijna alle verzinkerijen in de Benelux van oorsprong familiebedrijven. Rotocoat kent haar klanten en weet wat zij willen en dit al vele generaties lang.

6. VERBETERTRAJECT LOGISTIEK & KWALITEITSCONTROLE

Niets biedt meer zekerheid dan de ’bereidheid om continue te willen verbeteren’. Rotocoat doet haar uiterste best om haar logistiek en kwaliteitscontrole nog beter af te stemmen op de veranderende wensen en eisen van haar klanten.