Betrouwbaar en snel

Zeker zink

Thermisch verzinken, uw verzekeringspolis tegen corrosie

In het Zeker Zink Manifest van Zinkinfo Benelux is vastgelegd welke zekerheden thermisch verzinken u biedt.

ZEKER ZINK:

1. NATUURLIJKE BESCHERMING

Niets biedt meer zekerheid dan een ‘natuurlijke bescherming’. Al meer dan 150 jaar bewijst dit natuurlijke huwelijk tussen staal en zink dat er geen betere manier is om staal te beschermen tegen corrosie. Zo zorgt Rotocoat voor een duurzaam en stabiel resultaat.

2. EERLIJK SYSTEEM

Niets biedt meer zekerheid dan een ‘eerlijk systeem’. Bij thermisch verzinken is direct zichtbaar of het materiaal goed of slecht verzinkt is, er zijn geen verborgen gebreken: "what you see is what you get". Eerlijkheid duurt het langst bij Rotocoat.

3. VOLDOET AAN  VERWACHTING

Niets biedt meer zekerheid dan ‘voldoen aan de verwachting’. Een goede dialoog tussen opdrachtgever, uitvoerder en verzinkerij is cruciaal. Onder andere de keuze tussen Klasse E (esthetisch) of Klasse F (functioneel) stimuleert de communicatie tussen de verschillende partijen. Zo kan Rotocoat het verwachtingspatroon en eindresultaat beter op elkaar kan afstemmen. Dit biedt zekerheid in plaats van misverstanden achteraf.

4. 30 JAAR GARANTIE

Niets biedt meer zekerheid dan ’30 jaar garantie’. Wat een geruststelling, 30 jaar onderhoudsvrij en zorgeloos kunnen rekenen op onze garantie. Vanaf 1 juni 2019 biedt Rotocoat, al naargelang het product en de toepassing, tot 30 jaar garantie op verzinkwerk binnen de Benelux.

5. RIJKE TRADITIE

Niets biedt meer zekerheid dan een ‘rijke traditie’. Rotocoat is een familiebedrijf, kent haar klanten en weet wat zij willen en dit al generaties lang.

6. BEREIDHEID TOT VERBETEREN

Niets biedt meer zekerheid dan de ’bereidheid om continue te willen verbeteren’. Rotocoat zet zich hier voor de volle 100% voor in.