Betrouwbaar en snel

Advies en materiaalkeuze

Als specialist in thermisch verzinken, het poedercoaten van staal, verzinkt staal, RVS en aluminium en aanbieder van het Duplex systeem, kunnen wij u zowel op het gebied van verzinken als poedercoaten optimaal adviseren over de randvoorwaarden waaraan materialen moeten voldoen om tot een zo optimaal mogelijk resultaat te komen.

Om uw wensen zo goed mogelijk af te stemmen op de technische mogelijkheden, denken wij graag in een vroeg stadium met u mee. Ook bezoeken wij onze opdrachtgevers op locatie om hen deskundig te kunnen adviseren. Deskundig advies en samenwerking leiden tot een onverwoestbaar kwaliteitsproduct!

Materiaalkeuze thermisch verzinken

Voor een goed verzinkresultaat, dienen de bij Rotocoat aangeleverde materialen aan een aantal voorwaarden te voldoen.

Indien de materialen na het verzinken ook gepoedercoat dienen te worden, dienen ze aan specifieke eisen te voldoen. Voor een goed resultaat en een lange levensduur van de coating is het van belang dat de ondergrond zo glad mogelijk is.

Materiaalkeuze poedercoaten

De materialen die gepoedercoat dienen te worden, moeten aan specifieke eisen voldoen. Voor een goed resultaat en een lange levensduur van de coating is het van belang dat de ondergrond vrij is van scherpe kanten en bramen. Een zo glad mogelijke ondergrond geeft altijd een beter resultaat dan een ruw oppervlak.

Wanneer de materialen worden aangeleverd voor het Duplex systeem en ze dus eerst verzinkt dienen te worden, dienen ze tevens aan een aantal randvoorwaarden te voldoen.

Wanneer de materialen worden aangeleverd voor het Duplex systeem en ze dus eerst verzinkt dienen te worden, dienen ze tevens aan een aantal randvoorwaarden te voldoen. Voor meer informatie klik hier.