Betrouwbaar en snel

Open sollicitatie

Als je interesse hebt om bij ons te komen werken kun je een open sollicitatie sturen. Op basis van je gegevens bekijken wij of wij mogelijk een passende functie voor je hebben.

Het is hierbij wel belangrijk dat je duidelijk aangeeft waar je interesse ligt en waarom je bij ons wilt werken zodat het voor ons duidelijk is wat jouw motivatie is en waarom wij juist jou een functie moeten bieden.

Gebruik voor je open sollicitatie onderstaand formulier.

Formulier open sollicitatie

Privacy statement

De door jou ingevulde en verstrekte (persoons)gegevens zullen conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens worden verwerkt en derhalve zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld.

Door het invullen en verstrekken van je (persoons)gegevens op een sollicitatieformulier geef je toestemming om deze gegevens gedurende een jaar in de database te bewaren. Na dit jaar worden je gegevens vernietigd.

Je gegevens zullen niet aan derden worden verstrekt. Je gegevens zullen worden opgenomen in een database die gebruikt wordt om je gegevens te vergelijken met vacatures binnen ROTO B.V. en de aan haar gelieerde bedrijven.