Betrouwbaar en snel

Flexibele transportservice
Flexibele transportservice
Flexibele transportservice
Flexibele transportservice

Flexibele transportservice

september 2019 - Wij beschikken over een modern wagenpark. Materialen met een breedte tot 3,5 meter en een lengte tot 25 meter kunnen wij zonder problemen vervoeren. Ook hebben wij een nieuwe dubbellader waarmee wij meer materialen in één keer kunnen vervoeren. Beter voor u en beter voor het milieu.

Ons wagenpark bestaat uit diepladers, uitschuifbare opleggers, opleggers met schuifzeilen en dubbelladers waarmee wij meer materialen in één keer kunnen vervoerenTevens hebben wij trekkers met laad- en loskraan waarmee wij verzinkte en/of gepoedercoate materialen gemakkelijk op een bouwplaats kunnen lossen. Tijdelijke opslag van geconserveerde materialen en levering op afroep is eveneens mogelijk.

Steeds meer klanten maken gebruik van onze transportservice. Doordat wij ons eigen wagenpark hebben, kunnen wij het transport flexibel inplannen. Wij staan garant voor een betrouwbare en snelle levering op iedere locatie in Nederland. Natuurlijk kunnen klanten hun materiaal ook zelf komen brengen en halen.

Heeft u interesse? Neem dan contact op met een van onze vestigingen.

> Naar nieuwsoverzicht