Betrouwbaar en snel

DHL Express Den Hoorn
DHL Express Den Hoorn
DHL Express Den Hoorn
DHL Express Den Hoorn

DHL Express Den Hoorn

maart 2017 - DHL Express bouwt in Den Hoorn een nieuw Service Center dat de beschikking krijgt over twee ‘Pick-Up & Delivery fingers’ met 60 docks voor het laden en lossen. De staalconstructie van deze ‘PUD-fingers’ is door Rotocoat thermisch verzinkt en voorzien van een poedercoating.

Op een strategische plek langs de A4 in Den Hoorn verreist het DHL Express Service Center voor de regio Rotterdam-Den Haag. Van hieruit heeft DHL Express een directe wegverbinding met de havens in Rotterdam en de luchthaven Schiphol. Het nieuwe Service Center krijgt de beschikking over 2.250 m2 loods, 600 m2 kantoorruimte en twee ‘Pick-Up & Delivery fingers’ met 60 docks voor het laden en lossen van bestelwagens. In Rotterdam en Den Haag zal ook gebruik gemaakt worden van fietskoeriers. De nieuwe vestiging zal naar verwachting eind maart 2017 in gebruik worden genomen en werk bieden aan 200 mensen.

Verzinken staalconstructie

De nieuwe vestiging wordt gebouwd door Aan de Stegge Bedrijfshuisvesting. De staalconstructie voor de twee ‘Pick-Up & Delivery fingers’ is geproduceerd door Morsink Constructie uit Enter. De 30,8 ton staal, bestaande uit 1-D rechte, losse constructieprofielen HEA160/UNP160/HEM140 en HEA240 met lengtes tot 3.884 meter, is door Rotocoat thermisch verzinkt en daarna voorzien van een poedercoating.

> Naar nieuwsoverzicht