Betrouwbaar en snel

Nieuws ROTO bedrijven

Fietsersbrug Gasmeterlaan Gent BE

juni 2017 - Eind 2016 werd de bouw van een nieuwe fietsonderdoorgang aan de Nieuwevaartbrug in Gent opgeleverd. Voor deze staalconstructie produceerde Staco, in opdracht van WP Steel, 215m² artdeck roosters met grijze granulaatvulling.

> Lees verder

Werk in uitvoering

april 2017 - De Boer Staal en De Boer Snijbedrijf investeren flink in hun machinepark. Om ook in de toekomst aan de groeiende vraag naar hun diensten te kunnen voldoen, wordt de snijcapaciteit uitgebreid en de producthandling verbeterd.

> Lees verder

Ted het gele monster

april 2017 - Om de nieuwe aanvoer van plaatstaal zo efficiënt mogelijk te laten verlopen heeft De Boer Staal een straddle carrier aangeschaft. Deze straddle carrier (straddle is schrijlings en carrier = drager) kan in één keer 35 ton platen oppakken en

> Lees verder

Roto zet bloemetjes buiten met NL Doet

maart 2017 - De Roto medewerkers hebben vrijdag 10 maart meegedaan aan NL Doet. De stoepen en terrassen rondom verzorgingshuis Geesterheem in Uitgeest liggen er weer keurig bij.

> Lees verder

Voorraad plaatstaal op peil

maart 2017 - In de havens van Amsterdam en Velsen-Noord liggen enkele tonnen plaatstaal klaar voor transport naar Uitgeest. Door aanvulling van de voorraad plaatstaal kunnen De Boer Staal en De Boer Snijbedrijf snel inspelen op de behoeften en wensen va

> Lees verder