Betrouwbaar en snel

Rotocoat nieuws

Rotocoat-tools importeert vrachtlijsten uit Tekla Structures voor meer efficiëntie

juni 2017 - Rotocoat is gespecialiseerd in het thermisch verzinken van staal en het aanbrengen van beschermende poedercoatings op verzinkt staal, staal, aluminium en RVS. Steeds meer klanten van Rotocoat maken gebruik van Tekla Structures, een Building Information Model (BIM) waarmee een ged

> Lees verder

Geslaagde avondsessie bij Rotocoat Dieren

mei 2017 - Woensdag 10 mei organiseerde Bouwen met Staal bij Rotocoat in Dieren een avondsessie voor directeuren, hoofden bedrijfsbureau, inkopers, lascoördinatoren en staalconstructeurs.

> Lees verder

Terugkoppeling Rotocoat Klanttevredenheidsonderzoek

april 2017 - Om meer inzicht te krijgen in hoe onze klanten onze dienstverlening ervaren en waarderen, heeft Rotocoat in oktober 2016 een klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd met een respons van 20%. Dit is een goede score.

> Lees verder

MVO: Mobiele tablet en rollende planning

maart 2017 - Om de werkzaamheden verder te digitaliseren, is Rotocoat in 2016 gestart met een pilotproject voor de ontwikkeling van een ‘rollende’ planning die gekoppeld is aan de Rotocoat computersystemen. Door de informatie uit de computersystemen direct aan het productieproces te koppelen

> Lees verder

DHL Express Den Hoorn

maart 2017 - DHL Express bouwt in Den Hoorn een nieuw Service Center dat de beschikking krijgt over twee ‘Pick-Up & Delivery fingers’ met 60 docks voor het laden en lossen. De staalconstructie van deze ‘PUD-fingers’ is door Rotocoat thermisch verzinkt en voorzien van een poedercoating.

> Lees verder